Bodemisolatie

Informatie: bodemisolatie (of kruipruimte-isolatie)

Heeft u last van een vochtige vloer of vocht in uw woning? Dan is het goed mogelijk dat vocht in uw kruipruimte hier de oorzaak van is. Vanuit een natte of vochtige kruipruimte trekt het vocht door de vloer uw woning in. Een vochtige woning is niet erg bevorderlijk voor het woonplezier en uw gezondheid. Met isolatieoplossingen van Alpha Isolatie wordt dit probleem gelukkig snel verholpen. Bodemisolatie (of kruipruimte isolatie) wordt toegepast als de ruimte erg vochtig is. Met bodemisolatie kan optrekkende kou en vocht worden vermeden.

Producten: wat wij gebruiken

Bij bodemisolatie sluiten wij de bodem van uw kruipruimte af met een laag EPS-parels, variërend van 19 tot 38 centimeter. Dit is afhankelijk van het advies van onze vertegenwoordiger. Hij zal op locatie, samen met u, beslissen wat er nodig is om uw huis goed te isoleren. Onze monteur zal daarna onder de gehele kruipruimte een laag aanbrengen. Dit wordt gedaan door middel van lagedruk verspreiding. De isolerende laag voorkomt optrekkende kou en optrekkend vocht. Uw kruipruimte kunt u overigens na het isoleren gewoon betreden.

Binnen één dag isoleren

Met de unieke isolatiemogelijkheden van Alpha Isolatie kunnen we uw bodem binnen 1 dag isoleren. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en adviseren u graag wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Interesse in bodemisolatie?

Alpha Isolatie heeft de totaaloplossing voor uw isolatie opdracht. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot isolatie en stellen tijdens een  gratis adviesgesprek geheel vrijblijvend een offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent