Dak-/ Zolderisolatie

Informatie: dak-/ zolderisolatie

Deze isolatie houdt de warmte binnen en de kou buiten. Het dak is namelijk één van de grootste warmtelekken in de woning. Woningen voor 1980 gebouwd, zijn niet of weinig geïsoleerd. Warme lucht stijgt en daarom is dakisolatie van groot belang. Met de unieke isolatiemogelijkheden van Alpha Isolatie kunnen wij uw dak binnen 1 dag onderhoudsvrij isoleren.

 

Producten: 

  • Dakisolatie met Polyurethaan

Bij het isoleren van het dak wordt de ruimte die tussen de balklaag aanwezig is volgespoten met vloeibare polyurethaan (CFK-vrij), een hoogwaardig en duurzaam materiaal. Dit schuimende isolatiemateriaal heeft een zeer hoge isolatiewaarde, maar de situatie is per woning nogal verschillend. Indien uw dak bestaat uit een enkellaags dakplaat dan wordt veelal gespoten met vloeibare polyurethaan (CFK-vrij), een isolatiesysteem met een hoog rendement.

  • Zoldervloerisolatie

Zoldervloeren bestaan veelal uit een balklaag met daarop vloerdelen en aan de onderzijde afgewerkt met latten en gips. Tussen deze vloerdelen en gips is veel ruimte wat uitermate geschikt is voor het volspuiten van wol. Aan de bovenzijde van de vloer worden kleine gaatjes geboord waarna de wol wordt ingespoten. De gaatjes kunnen we dicht maken. Naar uw eigen smaak kan de vloer door u zelf worden afgewerkt.

 

Advies en inspectie

Onze adviseurs hebben een bouwkundige opleiding en zijn deskundig voor een goede inspectie. De beoordeling van het dak met zoldervloer wordt met u besproken en met een vrijblijvende prijsopgaaf zal u zien dat dit meevalt.