Dit zijn wij

Alpha Isolatie Rhenen: investeren in isoleren!

Wij zijn Alpha Isolatie

Isolateurs met gecertificeerde materialen en werkzaamheden. Bij elke behandeling die wij uitvoeren bij uw woning kunt u er zeker van zijn dat wij dat thuis net zo zouden doen. Al onze medewerkers zijn getraind en gecertificeerd in het uitvoeren van na-isolatie werkzaamheden. Wist u dat Alpha Isolatie is afgeleid van het begrip Alpha? Dit betekent dat een investering beter presteert (hoger rendement) dan verwacht. Wij doen onze naam graag eer aan!

Wij zijn geen prijsvechters

U zult zien dat wij niet altijd de goedkoopste zijn. Ook al scheelt het vaak niet veel. Wij kunnen niet altijd mee in de laagste prijzen: als wij dit wel zouden doen, zouden wij moeten gaan besparen op onze materialen, gereedschappen en ons personeel. Dit zou u terugzien in het eindresultaat. Voor ons een hele bewuste keuze!

Wij zijn wel één van de besten

Als wij onze klanten moeten geloven. Voor ons is onze werkwijze heel normaal. Heeft u onze recensies al gelezen? Hier vertellen klanten zelf dat onze manier van werken opvalt. Klik hier om de reviews te bekijken.

Wij werken met de beste materialen

Al onze producten zijn gecertificeerd door ‘HET ISOLATIEGILDE’ en ‘KOMO’. Onze uitvoering is uitgerust met smalle boren om uw stenen niet te beschadigen; mobiele stofzuigers om gruis en andere boorstoffen direct weg te nemen tijdens de werkzaamheden, en uitstekend bijgehouden werkmaterieel. 

Garantie

Op al onze producten en werkzaamheden geven wij standaard 10 jaar garantie. Elke door Alpha Isolatie geïsoleerde woning wordt standaard aangemeld bij ‘HET ISOLATIEGILDE’ en staan u borg voor garantie.

Certificering

Onze producten zijn gecertificeerd door ‘HET ISOLATIEGILDE’. Voor richtlijnen en meer informatie informeert u www.isolatiegilde.nl

Jarenlange ervaring binnen diverse markten

Ons bedrijf en onze medewerkers hebben ervaring in alle soorten en maten woningen. Wij zijn niet alleen actief binnen de particuliere markt, maar wij hebben ook VVE’s, kantoren en flatgebouwen tot 40 meter hoogte geïsoleerd!

Wij zijn niet groot

En daar zijn wij trots op. Zo houden wij persoonlijk contact met onze klanten en zijn wij daarom zeer transparant en toegankelijk. Binnen ons bedrijf zijn de lijntjes kort en zijn zaken snel en flexibel geregeld. Natuurlijk betekent dit niet dat er bij ons helemaal niets fout gaat, maar wij mogen wel zeggen dat dit uitzonderlijk is!

Over Alpha Isolatie: Investeren in isoleren.