Vloerisolatie

Informatie: vloerisolatie

Met vloerisolatie houdt u warmte in de woning en krijgt kou vanuit de kruipruimte geen kans uw woning binnen te dringen. Omdat warme lucht opstijgt, is het noodzakelijk uw vloer als eerste te isoleren. Ter illustratie: woningen van voor 1985 hebben vaak geen vloerisolatie. Hierdoor voelen de vloeren van deze huizen in de winter vaak kil en koud. Dit doet afbreuk aan een behaaglijk gevoel.

Producten: wat wij gebruiken

De begane grondvloer wordt veelal geïsoleerd met een hoogwaardig en duurzaam Ecofoam. Met de unieke methode van Alpha Isolatie nevelen wij de onderkant van uw vloer in met een laag van twee componenten schuim, variërend van 6 tot en met 14 centimeter (afhankelijk van uw keuze). Ook hier zal onze monteur de hele vloer vanuit de kruipruimte isoleren. Wij bouwen de isolatielaag op totdat tot de door u gewenste isolatiewaarde is bereikt. 

Naadloze isolatie

Het hiermee bereikte resultaat is volledig dicht, gesloten en naadloos, de kou blijft daarna onder de vloer en de warmte blijft in de woning. Direct na het isoleren merkt u dat de vloer minder koud is.